2013. január 16., szerda

Quo Vadis Pécsi Testakadémia?

Hétfőn január 14.-n megtartottuk a negyedik nyílt edzésünk Pécsett a Testakadémia égisze alatt. aki ott volt nem bánta meg, aki nem jött sajnálhatja! Fogunk még rendezni nyílt napot, de egyértelműnek látszik, hogy ez überelni nagyon nehéz lesz. Valószínűleg egyedül álló módon 3 órára megtöltöttünk 3 termet, az edzéseket kipróbálók száma meghaladta a 100 főt! Sehol máshol Pécsett nincs 5 fajta funkcionális edzés egy helyen és senki más nem merte bevállalni még, hogy csak funkcionális edzésekkel üzemeltessen edzőtermet!

Nyílt napunk rangját kiemelkedő sportolók, sportvezetők emelték, megjelent n álunk válogatott vívó, kajakedző, és meg nézte termünket Vári Attila a Pécsi Nonprofit Sport Zrt. vezetője is!

Nyolc hónapja vágtunk bele először csak Crosstraining edzésekkel ebbe a terembe és csak remélni tudtuk, hogy Pécs városát is behálózzuk ezzel az életfilozófiával. hiszen a Crosstraining több mint testedzés, és ez most már a tagok számán is látszik. A mi edzéseinken a fizikai fejlődésen kívül azt adjuk, amire napjainkban szintén nagy szükség van egy közösséghez tartozást. Nem csak edzésórákban találkozunk, versenyeink és közös programjaink (tekerés és evezés Orfűn) is segítik, hogy mindenki ide tartozzon, és szívesen jöjjön!

Mit adhatunk még annak, aki hozzánk letéved? Pécs egyik, ha nem a legnagyobb RKC Kettlebell gyűjtőhelyét, minden nap lehet hódolni az orosz vasgolyónak nálunk. a város legolcsóbb TRX edzéseit, ami nem jelent gyenge minőséget sőt! Valamint két olyan funkcionális edzést, ami sehol a városban nincs még Primal Move azoknak, aki csak élveznék a mozgás örömét, és SparrowBag aki úgy érzik, lehet még testük korlátját feszegetni.

2012-ben megjelentünk Pécs palettáján, idén azt szeretnénk, minden rólunk szóljon. egy-két sarokpont, amit idén kitűztünk magunk elé és reméljük, teljesítjük is!
  • vezető funkcionális edzőközpontnak lenni Pécsett
  • részt venni a Hungarian Cross Challenge versenysorozatán
  • egy országos versenyt Pécsett rendezni
  • Crosstraining palettánkat CROSSjunior (10-15 éveseknek) és CROSSsenior (45 felett) csoportokkal bővítjük
  • szélesítjük TRX és RKC közösségünket, aki a városban ilyet edzene, jöjjön el
  • beindítani Primal Move és SparrowBag edzéseinket
Mivel zárhatnám soraimat? :-)
 
Egy módon derítheted ki, hogy amit leírtam, amit csinálunk az valóság, ha lejössz és kipróbálod! Amit garantálunk az izzadtság, izomláz és jó hangulat!
 
Mézes Gergely teremvezető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése